Nepieciešami komponenti

Nepieciešami komponenti

Mūsdienu tehnoloģijas ļauj cilvēkiem ātrāk paveikt vēlamos darbus un sasniegt lieliskus rezultātus. Pašlaik visā Eiropā ļoti plaši izmanto alus iesala ekstraktus, kas ļauj pagatavot mājās tik ļoti iecienīto dabīgo alu, bez jebkādām E vielu sastāvdaļām. Pateicoties šai lieliskajai iespējai cilvēkam, kuram nepārtraukti ir saspringta darba diena ir iespēja pagatavot mājas alu veselīgu un gardu.

Alus ekstrakts
Alus iesala ekstraktu plašais klāsts sniedz iespēju katram atrast sev patīkamu garšu nokrāsu un aromātu vēlamajai mājas alus pagatavošanai. Iesala ekstrakti tiek pagatavoti alus darītavās no augstvērtīgiem apiņiem un miežiem, kā arī ir pieejams kviešu alus ekstrakts. Pagatavojot ekstraktus aldari ievēro laika gaitā pārbaudītas un iecienītas alus receptes. Lai piedāvājuma klāsts būtu plašs un apmierinātu katra klienta vēlmes tiek izpētītas ne tikai alus lielvalstu receptes, bet arī mazo valstu alusdarītavu recepšu klāsts. Pārsvarā alus ekstrakti tiek piedāvāti iepakoti sākot no 1 kg līdz 2kg. No šiem ekstraktiem var pagatavot mājas alu no 12l līdz 25l.

Cukurs
Cukurs kā piedeva tiek izmantots ne tikai alkohola klātbūtnei alū, bet arī kā garšviela. Pievienojot cukuru pudelēs pēc alus rūgšanas mēs iegūstam dabīgo CO2. Cukuru var aizvietot ar medu, vai arī mūsu veikala pieejamo dabīgo saldinātāju.

Raugs
Katra iesala ekstrakta iepakojumā atrodas atsevišķi hermētiski noslēgts raugs. Raugs nepieciešams, lai rūgšanas procesā viņš izstrādātu pievienoto cukuru. Izstrādājot cukuru veidojās alkohols un CO2. Piedāvājumā ir arī augstvērtīgs alus raugs, ja mājā Jūs pagatavojat alu neizmantojot iesala ekstraktus.

Ūdens

Ūdeni izmanto lai atjauktu alus iesala ekstraktu. Ieteicams ūdeni ņemt no tīriem avotiem vai dziļurbumiem. Labs ir arī filtrētais ūdens. Ūdens kvalitāte nosaka arī alus kvalitāti. Nav ieteicams lietot novārītu ūdeni, ja vienīgi Jūs vēlāk to atdzīvināt un piesātināt ar gaisu, pārlejot no viena trauka otrā vairākas reizes